♥ Privé les

Komen de lestijden je niet uit, of wil je gewoon liever alleen les, of samen met je partner, vriend of vriendin? Dan is er bij Sen Yoga ook de mogelijkheid om een privé sessie af te spreken. De les duurt net als een reguliere les, 1 uur. Een privé les vindt plaats in de yoga ruimte.

Privé yoga les;
Een yoga les helemaal voor jou alleen. Je kunt zelf aangeven waar je graag aandacht aan wil besteden tijdens de les. Het wordt dus echt helemaal jouw les, met daarbij aandacht aan dat wij jij belangrijk en prettig vindt.

Privé zwangerschapsyoga;
Ben je in verwachting? En heb je alleen, of samen met je partner, behoefte aan een les yoga en aan meer informatie die je kunt gebruiken tijdens je zwangerschap en de bevalling, maak dan een afspraak voor een privé sessie!

Privé kinder yoga;
Heeft jouw kind moeite met afsluiten voor de drukte van de dag, kan het lastig in slaap komen, of zijn er andere dingen waar je tips en adviezen bij kunt gebruiken, geef je kind dan een privé kinder yoga les. Op een speelse manier, waarbij van te voren overleg is tussen mij en jou als ouder, krijgt jouw kind een fijne les helemaal alleen. Waarbij jij zelf de keuze hebt om er als ouder wel of niet bij aanwezig te zijn.

Heb je interesse in een privé les? Je kunt via het rooster zelf direct een privé yoga les boeken.  En wil je liever eerst van te voren contact, of heb je vragen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
info@senyoga.nl  of je stuurt een sms/app aan 06-81298635

Tip!
Bij Sen Yoga kun je ook kado bonnen bestellen. Geef een vriend of vriendin een waarde bon voor een privé yoga les kado!