♥ Zwangerschapsyoga

Vanaf het moment dat je weet dat je in verwachting bent, heb je veel vragen. Zwangerschap en geboorte, zorgen in een korte tijd voor veel veranderingen, vooral bij een eerste kindje.

Het beoefenen van yoga tijdens je zwangerschap, bevordert het vertrouwen in je zelf, je leert te luisteren naar je lichaam, zodat je ook tijdens de bevalling kunt voelen wat je lichaam dan van je vraagt.

Tijdens de lessen doen we oefeningen, die je vertrouwd maken met je ademhaling, zodat je die goed kunt gebruiken voor ontspanning. Ook besteden we tijdens de lessen aandacht aan verschillende houdingen om weeën op te vangen en massages. Je leert baarhoudingen, perstechnieken en oefeningen speciaal voor het bekken. En natuurlijk is een uur zwangerschap ook bedoelt om, samen met het kindje in je buik, lekker te ontspannen.

De zwangerschapsyoga les is voor zowel ervaren als niet ervaren yoga beoefenaars toegankelijk. Het advies is om te starten met de lessen als je tussen de 20 en 24 weken zwanger bent. Dat vinden wij belangrijk, zodat je jouw lichaam veilig in yoga houdingen kunt bewegen.  Jij kunt zelf bepalen tot hoe lang je de lessen wil blijven volgen. Dit is mogelijk tot aan het einde van je zwangerschap.

Wanneer: maandag van 18.10 – 19.20u (deze les duurt dus 70  minuten)
Waar: in de yogaruimte van Sen Yoga, adres is Noordvliet 19a te Maassluis
Kosten: 10 weekse cursus ad € 125,-  (je hebt 12 weken de tijd om deze 10 lessen af te nemen)
En mocht je na de 10 weken nog meer lessen willen volgen, is dat ook mogelijk. Je betaalt dan
€ 15,- per losse les.
Tip!! Vraag na of jouw zorgverzekeraar deze cursus (gedeeltelijk) vergoedt
Vanaf: 20/24 weken zwangerschap
Docent: Samenta Scheepens, gediplomeerd zwangerschapsyoga docente, opleiding afgerond in 2014, bij PureYoga in Rotterdam, (inter)Nationaal erkende Yoga opleiding (Yoga Alliance, en Yoga Nederland), duur opleiding 12 maanden.

Opgeven:
Ja, ik wil de cursus zwangerschapsyoga

Als je jezelf wilt aanmelden voor deze leuke & leerzame cursus, klik dan op bovenstaande button.
Daarna volgt dan vanzelf hoe de betaling en dergelijke zal plaatsvinden, en ontvang je apart nog een intakeformulier via de mail. Dit betreft een formulier met vragen aan jou. Aan de hand van jouw antwoorden op mijn vragen, kan ik je dan beter begeleiden tijdens de les. (dit formulier wordt handmatig verstuurd, dus kan wat later zijn, dan direct na jouw aanmelding)

Proefles: 
Aanmelden proefles ZwangerschapsYOGA

Als je liever eerst een les uitprobeert, kan dat ook.  Je betaalt hiervoor € 15,-.

Zelf mee nemen tijdens de les: een eigen yogamat, en heb je die niet (kan je deze lenen van mij) een kussentje voor onder je hoofd als je ligt, als je dat fijn vindt. En als het wat kouder is, een kleedje om over je heen te leggen.

Leuk voor na deze cursus: Nadat je bevallen bent, ontvang je vanzelf een uitnodiging voor de babyworkshop. Dat is een les op een vrijdag ochtend vanaf 10.30-12.00u. Tijdens deze les gaan we carryoga doen, yoga waarbij jij je kindje draagt op je buik, in een daarvoor speciale draagdoek (doeken zijn aanwezig), maar is er ook tijd voor een heerlijke baby massage, krijg jij tips over gezonde voeding en oefeningen om jouw lichaam weer een beetje ‘in shape’ te krijgen. En……kunnen jullie natuurlijk elkaars kindjes bewonderen. Daarna is er een lekkere kop thee of koffie. En tussendoor is er alle tijd voor andere babyzaken, zoals voeden, en luiers verschonen 😉

http://senyoga.nl/baby-workshop/

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.