♥ Zwangerschapsyoga

Ben je zwanger?

Allereerst van ♥e gefeliciteerd met jouw zwangerschap!

Nu je in verwachting bent, verandert er veel voor je.
En wil je waarschijnlijk alles weten over jouw zwangerschap, de bevalling & erna.

In de cursus Zwangerschapsyoga bij Sen Yoga, doe je natuurlijk Yoga. Wat heerlijk is om te doen. Je doet veilige yoga houdingen, samen met het lieve kindje in je buik.

Wat deze cursus bijzonder & ‘anders dan anderen’ maakt, is het volgende:

De cursus bestaat uit 10 weken en dus 10 lessen. In elke les, doe je natuurlijk Yoga-, Adem- & Ontspanningsoefeningen.
Maar daarbij behandelen we elke week een ander onderwerp aan ’theorie’ in de lessen. Elke week krijg je informatie over een ander onderwerp.

Denk bijvoorbeeld aan houdingen die je kunt aannemen tijdens het persen, hoe vang je ontsluitings weeën op, wat kun je doen bij klachten tijdens je zwangerschap enzovoort.

  • De zwangerschapsyoga les is voor iedereen toegankelijk. Het is dus zeker niet nodig, om ervaring te hebben met Yoga.
  • Ons advies is om te starten met de lessen als je tussen de 20 en 24 weken zwanger bent. Dat vinden wij belangrijk, zodat je jouw lichaam veilig in yoga houdingen kunt bewegen.
  • Je kan op elke gewenst moment starten, het is dus een cursus waarbij je wekelijks kunt instromen.
  • Jij kunt zelf bepalen tot hoe lang je de lessen wil blijven volgen. Dit is mogelijk tot aan het einde van je zwangerschap.
  • Je kunt naast de cursus ook een online training aanschaffen: ‘Gezond & Mindful Zwanger’ hierin vind je ALLE informatie & meer terug, die verteld wordt tijdens de cursus. Kun je meditaties, ontspanning- en ademoefeningen, en de Yoga lessen, thuis zo vaak doen als je wilt. Echt een aanrader, om de cursus hiermee te combineren. En LET OP: de cursus + de online trainging worden vaak (gedeeltelijk) door de zorgverzekeraar vergoed.
    TIP –> Vraag dit na bij jouw eigen zorgverzekeraar!

Wanneer: maandag van 18.400 – 19.50u
Waar: in de yogaruimte van Sen Yoga, adres is Noordvliet 19a te Maassluis
Kosten: 10 weekse cursus ad € 125,-  (je hebt 12 weken de tijd om deze 10 lessen af te nemen)
En mocht je na de 10 weken nog meer lessen willen volgen, is dat ook mogelijk. Je betaalt dan
€ 15,- per losse les.
Tip!! Vraag na of jouw zorgverzekeraar deze cursus (gedeeltelijk) vergoedt
Vanaf: 20/24 weken zwangerschap
Docente: Samenta, gediplomeerd zwangerschapsyoga docente

10 Weekse cursus zwangerschapsyoga:

Ja, ik doe mee

Als je jezelf wilt aanmelden voor de leuke & leerzame cursus zwangerschapsyoga van 10 weken bij Sen Yoga, klik dan op bovenstaande button.
Daarna volgt dan vanzelf hoe de betaling en dergelijke zal plaatsvinden, en ontvang je apart nog een intakeformulier via de mail. Dit betreft een formulier met vragen aan jou. Aan de hand van jouw antwoorden op mijn vragen, kan ik je dan beter begeleiden tijdens de les. (dit formulier wordt handmatig verstuurd, dus kan wat later zijn, dan direct na jouw aanmelding)

Proefles:

Aanmelden proefles ZwangerschapsYOGA

Als je liever eerst een les uitprobeert, kan dat ook.  Je betaalt hiervoor € 15,-.

Zelf mee nemen tijdens de les: een eigen yoga- of fitness mat, en heb je die niet hebben wij er ook te leen.

Leuk voor na deze cursus: Nadat je bevallen bent, ontvang je vanzelf een uitnodiging voor de babyworkshop. Dat is een les op een vrijdag ochtend vanaf 10.30-12.00u. Tijdens deze les gaan we carryoga doen, yoga waarbij jij je kindje draagt op je buik, in een daarvoor speciale draagdoek (doeken zijn aanwezig), maar is er ook tijd voor een heerlijke baby massage, krijg jij tips over gezonde voeding en oefeningen om jouw lichaam weer een beetje ‘in shape’ te krijgen. En……kunnen jullie natuurlijk elkaars kindjes bewonderen. Daarna is er een lekkere kop thee of koffie. En tussendoor is er alle tijd voor andere babyzaken, zoals voeden, en luiers verschonen 😉

http://senyoga.nl/baby-workshop/