Hey! Mijn naam is Samenta, en ik ben de trotse eigenaresse van Sen Yoga.
Mensen zeggen altijd tegen mij: “Jij hebt echt van jouw passie jouw beroep gemaakt!”

En zo is het …

Ik ben gek op Yoga, ik word heel blij van het laten ontspannen van mensen. Dit doe ik door in mijn Yoga lessen verhalen te vertellen, door yoga te doen, en mensen het gevoel te geven dat echt ALLES wat je voelt, wat je niet voelt, wat je doet, wat je kunt en wat je niet kunt….. dat het gewoon allemaal goed is, zoals het is.

Ik vind het super belangrijk dat je genoeg tijd voor jezelf neemt. Want echt… alleen dan kan je er ook voor anderen zijn. In welke vorm dan ook. Op het werk, thuis, bij je vrienden of familie.

In mijn Yoga lessen, beginnen we altijd lekker liggend of zittend. Je doet je ogen dicht. En dat is het…. gewoon even lekker niets. Tijd voor jou, alleen voor jou. En dan mag je voelen het gaat met jou. En geloof mij, als je dat nog niet eerder gevraagd is. Om aan jezelf te vragen hoe het nu gaat met jou, is dat een hele aparte gewaarwording. Maar wel heel nodig vind ik.

Vaak ga je pas echt voelen hoe het met je gaat, als er een overheersende emotie voelbaar is. Als je bijvoorbeeld jouw grenzen ver over bent gegaan, of als je juist heel blij bent, als je boos bent, of heel gelukkig. Maar zo af en toe even ‘inchecken’ bij jezelf, is heel fijn. Je merkt dan eerder op, wat jij  nodig hebt, waar je misschien wel rekening mee kunt houden.

En natuurlijk doen we in mijn lessen ook fijne yoga houdingen, is er tijd voor meditatie en voor jouw ademhaling.

Wat je verder misschien leuk vindt om over mij te weten….

Ik werk gewoon heel graag met mensen; vrouwen, mannen, kindjes, baby’s, en zwangere vrouwen.

En heb echt van dat wat ik heel graag doen, mijn passievolle bedrijf gemaakt! SEN YOGA

Lieve groeten van Samenta