Als je het leuk vindt om thuis een fijne yoga les te volgen,

zijn de volgende lessen beschikbaar

Stuur een email aan info@senyoga.nl met daarin jouw naam & de les(sen) die je wilt aanschaffen. Je ontvangt dan vanzelf een betaallink en de les in jouw mail box.

Yoga les ‘Vertrouwen’:

Een heerlijke rustige yoga les, met een aantal ‘restorative houdingen’ (die je helpen om te herstellen van wat dan ook) – duur 45 min

Heb jij vertrouwen?
♥ In jezelf …
♥ In dat “het weer goed komt” …
♥ In situaties die jouw hoofd bezig houden …
Deze les brengt alle aandacht naar jezelf, en zorgt ervoor dat je het vertrouwen vindt. Je kunt herstellen, opladen met nieuwe energie en heerlijk ontspannen.

Doe je mee?
Bijdrage = € 5,50

Body Scan & Visualisatie:
Even lekker Zen, met een korte audio van 15 minuten.
Een bodyscan (het aflopen en ontspannen van je hele lijf) en daarna volgt een ontspannend verhaal.

Als je behoefte hebt, aan even lekker tijd voor jezelf. Kies dan voor deze audio van 15 minuten.

Het is het fijnst en meest effectief als je een koptelefoon opzet, zodat je jezelf nog meer & beter kunt afsluiten. Ga lekker liggen of zitten, en geniet van een bodyscan, waarbij je eerst in gedachte jouw hele lichaam afloopt, en ontspant. En daarna volgt een visualisatie, een verhaal waar je naar kunt luisteren, en wat zorgt voor een verdere uitbereiding van de ontspanning in je lijf en hoofd.

Doe je mee?
Bijdrage = € 3,50

Ontspannende meditatie:

Een fijne ontspannende audio, die je kunt gebruiken als meditatie oefening – duur 12 minuten
Heb heb je zin in een moment voor jezelf, om even heerlijk te ontspannen. Luister dan deze fijne ontspanningsmeditatie.

Bijdrage = € 3.50

Yoga Flow & Yoga Nidra:

Deze les bestaat uit 2 heel verschillende delen. Het eerste deel is een actieve flow les, en het tweede deel een heel ontspannende nidra les. Je kunt ze zowel achter elkaar, als los van elkaar volgen – totale duur 60 min

Het eerste deel is lekker actief. Verschillende flows (serie houdingen achtereen volgend) die ervoor zorgen dat je de energie in jouw lijf lekker gaat stromen. In het tweede deel doe je een heerlijke ontspannende les, waarbij je naar een soort slaaptoestand gaat. Je hersenen herstellen, net zoals dat gebeurt als je slaapt. Doe je mee?

Bijdrage = € 5,50

Yoga les ‘Dankbaarheid’:

Tijdens deze les, word je meegenomen in een gevoel van dankbaarheid, ook voor de kleine dingen in jouw leven. Doe je mee? – duur 37 min

Een yoga les waarbij het gevoel, dankbaarheid centraal staat. Vaak worden bepaalde dingen als ‘gewoon’ beschouwd, die helemaal niet altijd vanzelfsprekend zijn. Tijdens deze les, word je meegenomen in een gevoel van dankbaarheid, ook voor de kleine dingen in jouw leven.

Bijdrage = € 5,50

Yoga les ‘Rug, nek & schouders:

Een heerlijke les om de spieren in je rug nek & schouders te stretchen, ontspannen en ook te versterken. – duur is 55 min

Jouw rug, nek & schouders, de delen van je lichaam, waar we vaak spanning & stress opslaan, waardoor op die plekken soms klachten kunnen ontstaan.
In deze les doe je oefeningen die juist de rug, nek & schouders lekker laten ontspannen, waardoor je los kunt laten en alles zacht laat worden.

Helpt ook heel fijn als je last hebt van bijvoorbeeld hoofdpijn of onrustig blijven in het denken.

Bijdrage = € 5,50

Yoga les ‘Rust in je hoofd’:

Heb jij behoefte aan rust, vooral in het denken, in jouw hoofd. Doe dan deze heerlijke ontspannende les. – duur 40 min

Doordat we vaak te weinig tijd nemen, om te bedenken wat jij nu echt voelt of vindt, van wat dan ook, ontstaat er drukte in je hoofd, chaos, of voel je je juist moe en leeg. Door tijdens deze les, houdingen aan te nemen, ontspanning- en ademhalingsoefeningen te doen, waarbij er alle tijd is voor jou, komt er misschien wat meer ruimte en zeker rust in je hoofd.

Bijdrage = € 5,50