Remember the Joy of being alive

Vraag je je weleens af wat er nog meer is voor jou en het leven?

Heb je het gevoel dat er meer in je zit en wil je daar weer mee in contact komen?
Of wil je je gewoon beter voelen op alle niveaus, rustiger en evenwichtiger zijn, lekker in je vel zitten?

Het zou voor ons een eer zijn om met je samen te mogen werken en een katalysator te zijn voor jouw heling en evolutie.

-X-

NRGY Sisters ⚡

Kundalini NRGY sisters

Oooooo, ik ben hier zelf zo enthousiast over! Een tijdje geleden deed ik zelf een Kundalini NRGY sessie bij deze 2 lieve vrouwen, de NRGY sisters.

En wat een ervaring was dat zeg! Heel eerlijk, dacht ik….nou ja, ik zie wel wat er gebeurt, of vooral misschien wel wat er niet gebeurt. Ik had wat filmpjes bekeken over hoe zo’n sessie zou gaan, en dan zie je dat mensen vreemde bewegingen maken. Na het zien van die filmpjes dacht ik: “die bewegingen ga ik vast niet maken, maar de energie waar over gesproken wordt, die wordt geactiveerd, die lijkt mij wel heel fijn.”

Maar echt….ik lag daar dus ook te bewegen, lag na de sessie zelfs niet meer helemaal op mijn mat. Nu vind ik dat hele bewegen wat je wel of niet kunt doen, helemaal niet het belangrijkste. Het is namelijk zo’n fijne ervaring, ik heb er heel veel energie door gekregen. Ik vind het lastig uit te leggen, maar je komt heel dicht bij jezelf, bij wie jij echt bent. En ik vond ook de veiligheid die werd gecreëerd door Milou & Kelly, heel fijn. Het gevoel dat niets gek is, alles er echt mag zijn, en dat gewoon alles goed is wat er wel of wat er niet gebeurt.

Na deze sessie was ik zo enthousiast, dat ik de NRGY sisters meteen gevraagd heb, ook bij Sen Yoga, deze sessie te geven.
En dat wilde ze heel graag! 

Ik zal deze dag zelf ook aanwezig zijn, ik verzorg een heerlijke meditatie en mag ook weer meedoen! 

Jij bent van harte welkom om mee te doen!

Hieronder volgt een korte uitleg, van wat de sessie inhoudt. Op de site van de NRGY Sisters vind je echt alle info: klik hier voor de site

NRGY sister Kelly

Kundalini NRGY Awakening

Kundalini staat voor lifeforce energy: energie dat jou leven geeft.

Het is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met jouw ware essentie.

Het is de bron van ons leven die altijd bij je is en is geweest. Kundalini NRGY ruimt op wat jou ervan weerhoudt om volledig jezelf te zijn. Deze intelligente energie geeft je precies wat je nodig hebt en aan kunt.

Tijdens een sessie helpt de intelligente energie jou herinneren aan jouw levenskracht en jouw ware essentie. Iedereen heeft deze energie al bij zich, we moeten er alleen aan herinnert worden. Volledige overgave is hierin belangrijk.

Wanneer de energie vanuit onderaan jouw wervelkolom begint te stromen langs al jouw chakra’s richting je kruin en terug, ruimt de energie alles op wat in de weg staat om volledig jezelf te kunnen zijn.

Tijdens een sessie kan je veel ervaren, juist na een sessie werkt de energie ook nog door. Na een sessie ervaren mensen vaak: