PROEFLES YOGA

Aanmelden gratis proefles

Ben je nieuw bij Sen Yoga?
Kom dan kennismaken met ons en boek een gratis proefles!

Sen Yoga is een fijne, persoonlijke & professionele yoga studio in Maassluis.
Wij zijn gespecialiseerd in yoga.

Hatha Zen Yoga die je ontspanning en rust geeft of de actievere vormen zoals Ashtanga of een Flow-Yoga les. Naast het reguliere lesrooster, worden er regelmatig thema- workshops georganiseerd. Het aanbod van de lessen, en de keuze in yoga-vorm is dus heel divers. Voor elk wat wils!
Ben je nieuwsgierig geworden, schrijf je dan in voor een gratis Proefles, door op de roze button hier bovenaan de pagina te klikken. Ervaring met yoga is echt niet nodig….
Kies een les van jouw voorkeur en reserveer een plek!

Mocht je zien dat de les die je graag zou willen doen, vol is. (dan staat deze niet in het rijtje waar je uit kunt kiezen, maar vind je deze wel terug op het rooster) Stuur dan even een whatsapp bericht aan
06 81298635 met daarin jouw verzoek, dan word je op de wachtlijst gezet, en ontvang je bericht, zodra er wellicht toch een plekje vrij komt.
Wij zien je graag!

Je kunt ook een proefles zwangerschapsyoga volgen, deze is niet gratis, je betaalt hiervoor € 10,- voor een les van 5 kwartier. Je kunt deze les boeken via de website (–>Lesrooster –>abonnementen/strippen) daar vind je een proefles zwangerschapsyoga, die je daar kunt aanschaffen. Nadat je dat hebt gedaan, boek je jouw les in het rooster, door op het ‘plusje’ te klikken in de les van jouw keuze.
Vanzelf ontvang je dan nog een intakeformulier via de mail. Dit betreft een formulier met vragen aan jou. Aan de hand van jouw antwoorden op mijn vragen, kan ik je dan beter begeleiden tijdens de les.