Meditatie les

Meditatie les

Meditatie

Mediteren doe je met aandacht. Om het denken rust te geven, zodat je op dat moment kunt opmerken hoe jij jezelf bijvoorbeeld voelt, hoe het met jou gaat. Voor veel mensen is het iets wat onbekend is, wat we niet gewend zijn. Gewoon even zitten of liggen en verder niets …

Meditatie geeft je zoveel fijns

  • Rust in je hoofd, in het denken
  • Werkt heel goed als je last hebt van spanningen of stress
  • Je slaapt beter en rustiger
  • Je geniet meer van de dingen die je doet
  • Het verhoogt je concentratie en focus
  • Vergroot je creativiteit

In deze les van een half uurtje, leer je natuurlijk hoe je kunt mediteren. Er zijn veel verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan de kracht van stilte, maar ook luisteren naar visualisaties, of het aflopen van een het volledige lichaam. Je leert dus technieken, waarbij het uiteindelijke doel is, dat je zelf meditatie leert beheersen en dat jij het straks altijd & overal kunt toepassen.

Elke eerste vrijdagochtend (in 2022) kun je meedoen aan deze les. Dus op vrijdag 7 oktober, 4 november en 2 december.
Van 8.15 – 8.45u. Je kunt hiervoor een speciale ‘Meditatie les kaart aanschaffen. Je krijgt dan 3 credits en er wordt automatisch op de hiervoor genoemde data een plek voor jou gereserveerd in de les.

Doe je mee?

Wanneer je al een YogiBit account hebt, kun je daar heel makkelijk de kaart aanschaffen. Je vindt deze onder ‘rittenkaarten’. Ben je nieuw bij Sen Yoga, klik dan op de button hieronder.

Leuk als je deze les lekker meedoet! Echt een extraatje voor jezelf ♥ en een heerlijk begin van jouw vrijdag!

Ja, ik doe mee met de 3 meditatie lessen

Docent: Samenta