TARIEVEN ABONNEMENTEN & RITTENKAARTEN

Abonnement:

Je kunt bij Sen Yoga een abonnement aangaan voor 1 of 2 lessen per week.

  • 1 Yoga les per week: € 39,50 per maand
  • 2 Yoga lessen per week: € 59,50 per maand

Via de button hieronder, kun je zelf een abonnement aangaan.
Jij kiest daarna zelf een les uit in het rooster en mailt ons de les van jouw voorkeur door, zodat wij een vaste plek in het rooster voor jou reserveren. Daarna is het niet meer nodig om jezelf wekelijks aan te melden, dit gebeurt automatisch.

Je kunt er ook kiezen voor een abonnement, zonder vaste plek in een les. Dat betekent dat je wekelijks zelf een les naar keuze inplant. Dat is bijvoorbeeld handig, als jouw (werk of school) rooster wisselt, of als je het leuk vindt om verschillende lessen te volgen.

Als je een keer niet mee kunt doen in de les, meld jezelf dan(tijdig) af. Daarna heb je 4 weken de tijd om je niet afgenomen les, zelf in te plannen in het rooster. Als je korter dan 12 uur voor aanvang van je les afmeldt, dan vervalt je credit.

Ja, ik wil een abonnement of rittenkaart kopen

Rittenkaart:

Er zijn 2 soorten rittenkaarten aan te schaffen.

  • 3 Lessen kaart: € 14,95, je hebt recht op 3 lessen en je plant deze 3 lessen binnen 6 weken. (deze kaart is 1-malig verkrijgbaar en alleen bedoeld voor nieuwe leden)
  • 5 Lessen kaart: € 59,- je koopt 5 lessen en hebt 5 maanden de tijd om deze lessen in te plannen.

Via de button hieronder, kun je zelf een rittenkaart aankopen.

Daarna plan je zelf jouw lessen in, via het rooster in jouw YogiBit account, dit account maak je vanzelf aan, na aankoop van de kaart.

Als je een les hebt ingepland en onverhoopt toch niet mee kunt doen in die les, meld jij jezelf (tijdig) af.  Als je korter dan 12 uur voor aanvang van je les afmeldt, dan vervalt je credit.

Ja, ik wil een abonnement of rittenkaart kopen

 

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.